Voor de nieuwe zomercollectie van Mango is Scarlett Johansson weer te zien in de campagne.  De kleding van Mango voor zomer 2010 is een beetje dromerig en romantisch, met een jaren 60 gevoel.

De campagne van Mango voor zomer 2010 heet Summer Light en dat is terug te zien in de collectie. De kleding is een combinatie van simpele silhouetten en lichte kleuren. Het tijdperk van de new look is terug te zien in de kleuren blauw en grijs, die samengaan met wit, nude en rode details. De bloemenprints geven een retro tintje aan de kleding en zorgen voor een vrolijk gevoel.

Scarlett is onder andere te zien in witte zomerjurkjes, zachte bloemenprints, pastel gekleurde tops en een boho chic denim vestje. De nieuwe collectie van Mango bestaat vooral uit witte en lichtgekleurde kleding, met een natuurlijke en zachte uitstraling. De kanten details en licht doorzichtige stoffen zorgen voor een sexy look en de jurkjes zijn vrouwelijk en speels.

De kleding van Mango’s collectie voor zomer 2010 kost tussen de 15 en 60 euro, met een enkele uitschieter van een jurkje die 130 euro kost.