De zon schijnt misschien wel maar je bent misschien nog niet echt in een zomerse bui, want het is toch nog best frisjes buiten. Hopelijk komt daar snel verandering in, want de zomercollectie van Forever 21 is super leuk.

Forever 21 heeft een frisse, girly zomercollectie voor 2010 ontworpen. De schattige strapless jurkjes met een mooie bloemenprint hebben knallende kleuren, in roze, blauw en rood. De shorts zijn ook lekker kort en komen onder andere voor in denim, licht roze, blauw en geel. De verschillende tops zijn versierd met kanten borduursels en luipaardprints, hebben felle en zachte kleuren of zijn gemaakt van doorzichtige stoffen.

Naast de kleding heeft Forever 21 ook nieuwe accessoires in de zomercollectie. Je vindt er grote armbanden en kettingen met een safari of zachte romantische look. De schoenen met een hoge hak zijn er in kleuren als zwart, bruin en beige en hebben allerlei bandjes over de voet. Wil je liever comfy voeten dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor de zuurstok roze platte schoentjes.