We zien Paris Hilton vaak in de meest girly outfits en van top tot teen gestyled. Als je er net zo fashionable uit wilt zien als Paris, probeer dan eens de volgende look.

Paris heeft vast geen budget waar ze zich aan moet houden tijdens het shoppen en koopt waarschijnlijk gewoon wat ze wil. Helaas geldt dit niet voor iedereen, dus heb ik Paris Hilton haar outfit samengesteld met wat meer betaalbare items.

De zonnebril en panty komen bij de H&M vandaan en kosten samen minder dan 14 euro. De schoenen en het rokje zijn van Asos en kunnen voor ongeveer 68 al van jou zijn. Het shirt komt bij Esprit vandaan voor 12,95 en de ketting met schattig vlindertje is van Accessorizes en kost nog geen 12 euro. Om de outfit van Miss Hilton compleet te maken, is er een zwart tasje met slangenprint van Victoria Black.