In plaats van de bekende LBD (Little Black Dress) is de nieuwe modetrend voor deze zomer, de Little Pink Dress (LPD).

De LPD is de nieuwe modetrend. Het roze jurkje is een perfecte vervanging voor de LBD, want in die warme zomerdagen is de kleur zwart nou niet bepaald koel. Let er wel op dat je een roze kleur kiest die goed bij jouw huidskleur past. Bijvoorbeeld als je nog geen zomers kleurtje bent kies dan geen al te lichte tinten, want die maken je nog bleker.

Er zijn al een aantal celebrities gespot in de Little Pink Dress. Zo draagt Zoe Saldana een licht roze jurkje met een funky print, Leigh Lezark ging voor een uitdagende knalroze versie en Jessica Alba koos voor een zachte bloemenprint.

Dat de LPD de nieuwe modetrend is, daar ben ik wel blij mee. Van de zwarte variant heb ik er al meerdere in mijn kast hangen, maar daar komen zeker een paar roze jurkjes bij.