Ben & Jerry’s maakt niet alleen maar goddelijk lekker ijs, want ze lanceren binnenkort een eigen kledinglijn. De collectie heet Fairly Fashion en bestaat uit vrolijke T-shirts en sweaters.

Net als het ijs van Ben & Jerry’s is de kledinglijn 100% organisch en fair trade gemaakt, dus met veel liefde volgens het merk. De Fairly Fashion collectie is een deel van de Viva la Givolution campagne. Op de kleurrijke T-shirts en sweaters staan grappige prints of belangrijke boodschappen, die met een knipoog zijn geschreven om het wat hipper te maken.

Ben & Jerry’s zal een deel van de opbrengst van de kledinglijn doneren aan meerdere goede doelen, namelijk War Child, Stichting Wonder en Lekker Vel. Bij het ontwikkelen van Fairly Fashion krijgt Ben & Jerry hulp van MADE-BY, dit is een stichting die merken ondersteunt als ze milieuvriendelijker willen worden.

Wanneer de kledinlijn van Ben & Jerry’s verkrijgbaar zal zijn is nog niet bekend.