Lady Gaga werd gespot op een vliegveld in Japan, waar ze weer een opvallende verschijning vertoonde. Zo trok niet alleen haar aparte outfit de aandacht, maar ook haar Hermès Birkin tas. Op de peperdure tashad ze namelijk een Japanse tekst  geschreven, met zwarte stift!

Een Birkin tas is geen goedkope tas en kan duizenden euro’s kosten, maar voor Lady Gaga stelt dit blijkbaar weinig voor. Op het vliegveld van Tokio liep ze rond in een grijze origami outfit en onwijs hoge hakken, maar wat aan haar arm bungelde was nu juist wat opviel. Op haar witte Birkin had ze in het Japans de volgende tekst geschreven: Ik hou van mijn monstertjes, Tokio Love.

Lady Gaga deed dit speciaal voor haar Japanse fans, om ze te laten weten hoe gek ze op hun is. Ik zou zoiets niet eens in mijn hoofd halen, maar ja als je Lady Gaga bent en waarschijnlijk zo een nieuwe tas kan krijgen, waarom niet? Ik ben alleen wel benieuwd wat Hermès wat deze actie vindt, het is natuurlijk wel gratis publiciteit voor de tas.