De Olsen zusjes breiden hun imperium uit met een sieradenlijn. Ze hebben beiden een collectie ontworpen, één met een Art Deco stijl en de andere met een klassieke uitstraling.

De Olsen Twins waren al een tijdje bezig met hun sieradenlijn, maar met de hulp van de ontwerper Robert Lee Morris lanceren ze nu twee verschillende collecties. De sieraden zijn een onderdeel van het modelabel Elizabeth and James, van Mary-Kate en Ashley. 
 
De sieradenlijn van de zusjes heeft over het algemeen een natuurlijke uitstraling, door de kleuren en vormen die zijn gebruikt. Decollectie met een Art Deco look heet Crest en bestaat uit sieraden met zilveren slangen, ringen en oorbellen in een soort cirkel van takjes of met een langwerpig zilveren blaadje. De andere collectie heet Bar en heeft wat meer klassieke sieraden, zoals knopjes en hangers met een zilver en goudkleurig kruisje versiert met diamantjes.

De sieraden zijn niet in Nederland te koop, maar bij het Amerikaanse warenhuis Bergdorf Goodman. Je kunt ze wel online bestellen via Neiman Marcus en Saks. Persoonlijk vind ik de sieraden echt onwijs lelijk en ze zijn ook nog eens veel te duur. Sommige stukken kosten rond de 400 euro, belachelijk gewoon! Ik geef mijn geld liever uit aan mooiere dingen, jij ook?