Leighton Meester kennen we allemaal wel als Blair Waldorf uit Gossip Girl. Niet alleen in de serie is ze volgens de nieuwste modetrends gekleed, maar ook in het echte leven ziet ze er fashionable uit.

De outfit van Leighton is vrij eenvoudig, maar niet saai. Doordat de grijze shorts gecombineerd is met een knallend rood topje creëert het een goede balans en blijft het classy.  Aangezien het een zomerse outfit is zijn ballerina’s met een open teen een geschikt schoentje. En een oversized bag en mysterieus zwarte zonnebril mogen natuurlijk niet ontbreken.

Om er net zo uit te willen zien als Leighton Meester hoef je niet veel geld uit te geven. De meeste items die ik heb uitgekozen vind je bij de H&M, waardoor het totale bedrag rond de 100 tot 150 euro ligt. En wie weet, misschien heb je deze outfit wel al in je kast hangen en kost het je niks!