6126 is de nieuwe kledinglijn van Linday Lohan. Ze staat zelf model voor de campagnes waarin ze zich in allerlei sexy poses wringt, in de hoop op een goede verkoop.

Het is niet de eerste keer dat Lindsay Lohan zich probeert te bewijzen in de fashion business. Zo maakte ze haar debuut bij het Parijse merk Ungaro, waar ze strakke broeken en mini-jurkjes in de meest mierzoete kleuren ontwierp, zo kort dat je zowat in je blote kont rondloopt. Deze collectie werd dan ook niet goed ontvangen en werd bestempeld als ordinair en goedkoop.

Lindsay hoopt dat haar kledinglijn 6126 wel een succes wordt, maar dat zit er waarschijnlijk ook niet in. Meerdere modekenners hebben gezegd dat Lohan’s collectie verdacht veel lijkt op ontwerpen van andere designers en dat ze gewoon alles gestolen heeft. Zo lijkt een jurk uit haar lijn als twee druppels water op een creatie van Jen Kao en zijn haar leggings niets minder dan een kopie van James Lillis, ontwerper van Black Milk Clothing. Toen hij de creaties van Lindsay had gezien schreef op zijn blog; “Dit meen je niet. Het sucks om mij te zijn!” Ik ben benieuwd wat Lindsay Lohan hier op te zeggen heeft.