De Harajuku Girls zijn weer terug. Met de nieuwe frisse geurtjes ben je helemaal klaar voor de zomer. De keuze bestaat uit vijf verschillende poppetjes die allemaal een unieke geur hebben. Wees er wel snel bij, want er wordt alleen een gelimiteerde editie uitgebracht.

Lil Angel
Lil Angel heeft een marine blauwe bikini aan met een print van witte en gele hartjes. Door haar hoofdband zet ze de toon voor een tropische sfeer. Haar geurtje ruikt naar een mix van roze roosjes, vanille orchidee en gouden amber.

Love
Love mixt graag vintage met modern. Ze heeft dan ook een old-skool badpak aan gecombineerd met een grote witte zonnebril. Wat opvalt, is de grote rode bloem in haar haar. Love’s geurtje ruikt naar passievrucht, rozenblaadjes en kokosnootwater.

Baby
De naam spreekt al voor zich, Baby is op en top girly girl. Ze draagt dan ook een roze polkadot bikini met ruches op haar broekje. Haar geurtje van frisse mandarijn, witte klaproos en zachte muskus is dan ook perfect voor de lieve meisjes onder ons.

Music
Music is in to maritieme deze zomer. Haar bikini is marine blauw met witte streepjes en rode strikjes. De rode bloem in haar haar maakt het plaatje helemaal compleet. Het geurtje van Music ruikt naar sappige peer met jasmijnbloemblaadjes.

G
G is de leidster van het stel. Haar bikini is gebaseerd op een van haar podiumkostuums, een smoking bandeau bikinitop met een turkooizen bikini short eronder. G’s geurtje ruikt naar kokosnootwater, witte perzik, vanille bonen en romig sandelhout.

De Harajuku Lovers Sunshine Cuties zullen vanaf april verkrijgen zijn. Zoals ik al eerder vertelde het is een gelimiteerde editie, dus wees er snel bij!