Nicole Richie is op weg om een grote naam te worden in de modewereld. Zo komt ze naast haar collecties van kleding en accessoires binnenkort ook met een tassenlijn.

Nicole Richie heeft het ontwerpvirus goed te pakken, zo kwam ze al eerder met de volgende twee kledinglijnen; A Pea in the Pod met zwangerschapskleding en Winter Kate met gewone kleding. Verder heeft ze nog een lijn ontworpen met de naam House of Harlow 1960, deze bestaat uit schoenen, zonnebrillen en sieraden.

Nicole Richie zal ongeveer 40 to 50 verschillende tassen ontwerpen, allemaal à la Nicole. De collectie is een onderdeel van de lijn House of Harlow 1960 en zal in de lente van 2011 verkrijgbaar zijn, voor een vrij hoge prijs verschillend van 219 tot 440 euro. Dat Nicole nu met een tassencollectie komt is voor mij een logische stap, maar door het bijbehorende prijskaartje moeten ze wel extra mooi zijn.