De zangeres Kylie Minogue is verkozen tot meest belangrijke celebrity van Engeland. Het is gebleken dat ze populairder en geliefder is dan andere beroemdheden.

Er is een top tien samengesteld van de meest invloedrijke sterren in Engeland en nu is Kylie Minogue op de eerste plaats beland. Er werd gekeken naar wie de grootste hype heeft veroorzaakt, het meest geliefde en besproken is en wat voor imago hun merknamen hebben. Hieronder is de top tien te zien van het onderzoek.

  1. Kylie Minogue
  2. Cheryl Cole
  3. David Beckham
  4. Ant & Dec
  5. Joanna Lumley
  6. Terry Wogan
  7. Jamie Oliver
  8. George Clooney
  9. Sean Connery
  10. Helen Mirren

Het gaat niet alleen goed met Kylie, maar ook met haar zwangere zus Danni Minogue. Zij werd namelijk onlangs uitgeroepen tot de mooiste vrouw van Australië en versloeg hiermee vele beauty’s zoals Drew Barrymore en Angelina Jolie.

Er werd ook gevraagd wie men de slechtste rolmodellen vond onder de celebrities. Het is misschien geen verrassing dat daar Amy Winehouse, Katie Price, Tiger Woods en John Terry uitkwamen.