Iedereen kent Asos wel zo’n beetje. Maar is de Asos webshop nou wel echt te vertrouwen en is de service wel zo goed als dat iedereen zegt? Ik heb dit speciaal voor jullie uitgezocht en een review erover geschreven.

Allereerst moest ik natuurlijk uitzoeken wat ik wou gaan bestellen van Asos. Ik heb uiteindelijk gekozen voor een grijs jurkje en één paar converse sneakers. Ik vond de site met producten onwijs overzichtelijk dus dat was fijn.

Je moet wel een account hebben bij Asos om iets te kunnen bestellen. Nou zo gezegd zo gedaan, een account aanmaken kost echt heel weinig tijd. Daarna was het tijd om te kiezen welke betaalmethode ik wou. Je kunt kiezen uit verschillende keuzes waaronder ook PayPal. Heerlijk, hoe handig!

Toen mijn bestelling was afgerond en betaald was, kreeg ik gelijk een mailtje met een update over mijn bestelling. Alles was goed aangekomen en ze zouden me op de hoogte houden wanneer de kleding verstuurd zou worden.

De dag erna had ik al een mailtje in me inbox dat mijn bestelling al onder weg was! Nu zijn we een weekje verder en ik loop al rond in mijn nieuwe sneakers!

Zodra je iets hebt wat je toch moet terugsturen om wat voor reden dan ook, dan is dat geen probleem. Je moet alleen een mail sturen naar Asos en binnen een uur heb je antwoord op wat voor stappen er ondernomen moeten worden. Voor meer informatie hierover wijs ik je door naar hun website.

Pluspunten:

  • Snelle aflevering
  • Duidelijke website

Minpunten:

  • De site is geheel in het Engels ( kan een minpunt zijn voor sommige)

Alle positieve dingen die je hoort over de online shop van Asos kloppen naar mijn mening dus echt. Een aanrader meiden!