Heb je zin in een vakantie naar Parijs, na het lezen van het artikel over een Stedentrip naar Parijs. Dan maak ik je zoektocht naar een geschikt hotel wat makkelijker, door er alvast een paar geselecteerd te hebben.

Als je op vakantie bent in Parijs en je verblijft in een hotel, dan is het wel zo fijn als het in een beetje een centrale ligging heeft. Dan kun je alle bezienswaardigheden makkelijk bezoeken en loop je minder risico om te verdwalen. Ik heb een aantal 3 sterren hotels in Parijs uitgekozen, waarvan ik dacht dat ze wel geschikt zouden zijn.

Color Design Hotel
Dit moderne designhotel ligt in een modieus Parijs district, tussen Place de la Bastille en Gare de Lyon. Het hotel heeft hippe kamers met een flatscreen-tv, iPod, telefoon, gratis draadloos internet en een nette badkamer. Elke ochtends is er een onbeperkt ontbijtbuffet en de rest van de dag kun je van alles rondom het hotel bezoeken.

ATN Hotel
Het ATN hotel ligt in het hart van Parijs, op loopafstand van de beroemde warenhuizen Galeries Lafayette en Printemps, de Champs Elysees, het Louvre en de wijk Montmartre. Het hotel heeft moderne en gezellige kamers en niet te vergeten, behulpzaam en Engels sprekend personeel.

Sublim Eiffel
Het Sublim Eiffel is een stijlvol designhotel in de buurt van de Eiffeltoren, in het hart van Parijs. De kamers zien er flitsend uit en hebben gratis draadloos internet, airconditioning en een flatscreen-tv. Het hotel heeft elke dag een ontbijtbuffet, je kunt er fitnessen en in de hamam of spa waar je gemasseerd kan worden na een vermoeiend dagje shoppen.

Hotel Latour Maubourg
Het hotel Latour Maubourg ligt tussen de Eiffeltoren, de Champs Élysées en Saint Germain. Het hotel komt uit de tijd van Napoleon III en dat is terug te zien in stijlvolle inrichting. De kamers zijn ruim en van alle gemakken voorzien. ’s Ochtend kan je kiezen of je in je kamer wilt ontbijten of in de lounge. Ook kun je gebruik maken van de hamam, met gratis oosterse oliën.