Zara heeft al een nieuwe zomercollectie, maar speciaal voor de maand maart hebben ze nu ook een collectie. En aangezien de zomer nog wel even op zich laat wachten, hebben we voor nu wat meer bij het weer passende outfits nodig.

Zara speelt hier dan ook duidelijk op in, met hun collectie voor maart 2010. De kleding heeft vrij sombere kleuren, als olijfgroen, bruin, beige en donkerblauw. In de collectie zitten schattige rokjes en jurkjes, korte en lange jumpsuits en tot mijn verschrikking ook tuinbroeken. De bloementjeprint maakt de kleding iets vrolijker, maar alleen jammer dat de kleuren dan weer zo flets zijn.

De collectie van Zara voor maart 2010, is niet echt naar mijn smaak. De kleuren passen ook niet zo goed bij mij, aangezien ik een vrij lichte huid heb en dan nog witter zal lijken. De jurkjes, rokjes en vestjes uit de collectie hebben wel een leuk model, maar zouden naar mijn idee een frissere kleur moeten hebben.