Lady Gaga heeft weer een pikante uitspraak gedaan. De zangeres heeft namelijk in een interview verteld dat ze zichzelf een orgasme kan bezorgen door er simpelweg aan te denken.

Precies op het moment dat ik dacht dat we alle kinky details over Lady Gaga wel wisten, onthult de dame dat ze een organisme kan krijgen door er alleen al aan te denken. Iets wat ze leerde, toen ze nog op de toneelschool zat.

Lady Gaga vertelde aan New York magazine dat ze op de toneelschool leerde hoe ze gevoelens en herinneringen kan oproepen. “Ik voel de regen wanneer het niet regent en ik kan mezelf een orgasme bezorgen door eraan te denken. Herinneringen zijn nu eenmaal heel sterk,” liet de zangeres weten.

Kortom Lady Gaga leerde op de toneelschool dus ook hele nuttige dingen. Want zeg nou zelf, hoe vaak komt het van pas dat je een boom kunt imiteren? Juist ja! Dan lijkt het oproepen van een orgasme mij toch vele malen handiger.