Pieces accessories heeft een nieuwe collectie voor zomer 2010, ontworpen voor de stoere jonge trendsetter en de elegante city girl.

De collectie van Pieces accesories heeft vier thema’s, Flower Bomb, Luxury Traveler, Rockalicious en Club Kid. Je kunt er kiezen uit schattige bloemenprints, safari invloeden, rock & roll items of kleurijke jaren 80 accessoires.

Binnen het thema Flower Bomb staan nogal logisch, bloemenprints centraal. Je vindt er broches, ringen, houten armbanden, panty’s en sjaals. Bijzonder zijn de leren haaraccessoires en oversized tassen, in mooie poederkleuren en versiert met gouden details.

De beachwear collectie is een mix van Flower Bomb en Luxury Traveler. De bikini’s, badpakken en strandjurkjes hebben zowel bloemen- als dierenprints. Verder heeft Luxury Traveler veel safari invloeden met gevlochten hoeden, weekendtassen en gekleurde sjaaltjes. De grote zonnebrillen hebben een retro montuur, in crème, zand en goud.

Rockalicious bestaat uit gewassen denim, plastic sieraden, ritsdetails en studs. Er worden veel donkere kleuren gebruikt als zwart, grijs en zilver. Het thema Club Kid is hier het tegenovergestelde van, met een old skool uistraling en vrolijke neonkleuren. De verschillende items hebben grafische prints en eigen karakter.