Lente gaat meestal gepaard met bloemetjes en dus heeft H&M een Green Garden collectie. Dit is niet een hele nieuwe collectie, maar een deel hiervan is nieuw en een ander gedeelte niet. H&M laat jou zien hoe je de bloemetjes look deze lente moet dragen!

Er zijn vier verschillende stijlen waar je uit kunt kiezen voor de H&M Green Garden look. Dit zijn: Hippie Chic, Garden Party, Go Glamour en Natural Beauty. Natuurlijk hoef je je niet te houden aan deze look, je kunt natuurlijk zelf helemaal los gaan met experimenteren met de onderstaande kledingstukken.

Zoals je ziet staat het bloemenprintje centraal. Het komt voorbij op verschillende soorten rokjes, jurkjes en op tops. Ook zie je op de witte schoenen de bloemetjes weer terug komen. Ik moet wel zeggen dat die witte schoentjes er totaal niet comfortabel uit zien.

Al met al zullen jullie mij niet zien lopen met iets uit de Green Garden. Ik blijf nog steeds bij mijn mening, ik vind bloemenprintjes echt helemaal niks! Wat vinden jullie van de Green Garden collectie?