Wil jij de vrijheid tegemoet met een rijbewijs en een mooie nieuwe auto? TMF geeft jou nu de kans om dit te winnen als je meedoet met de tweede editie van TMF License to Liberty.

Sinds vorig jaar is License to Liberty al op tv. Toen was het al een groot succes om te zien hoe de deelnemers hun best deden om hun rijbewijs te halen en een nieuwe auto te winnen. Daarom heeft TMF besloten om het programma nog een keer te doen.

In het programma zul je in een korte tijd moeten leren en bewijzen dat jij ontzetten graag je rijbewijs wilt halen. Doormiddel van oefeningen zoals file parkeren in een drukke straat of een hellingproef, moet jij bewijzen dat je kunt rijden. Na elke oefening deelt Sascha Visser een sleutel uit en de gene die aan het eind zijn rijbewijs heeft gehaald en de meeste sleutels heeft wint een gloednieuwe Volkswagen Polo BlueMotion!

Wil jij nou meedoen met License to Liberty? Ga dan naar de website www.volkswagenrijbewijs.nl en meld je aan!