Nu dat de werk/school week bijna voorbij is, kunnen we weer lekker uitgaan. Maar er zijn altijd zo veel dingen te doen dat het moeilijk is om je keuze te maken. Heb jij even geluk dat ik op zoek ben gegaan naar de beste feesten!

Rotterdam

Op vrijdag:

Baja Beach Club: Baja Party Night. Entree is gratis en je moet minstens 18+ zijn.

Catwalk: Contakt. Ga los op Robo-Funk muziek van The Walk & Rogerseventytwo. Kaartjes kosten 10 euro en je moet 21+ zijn om binnen te komen.

Op zaterdag:

Baja Beach Club: Baja Party Night. Entree is helemaal gratis en je moet 18+ zijn om binnen te komen.

Catwalk: Slachthuysh. Dit is de eerste keer dat Slachthuysch naar Rotterdam komt! Dit wordt een veelbelovende avond met onder ander Keurslager Patrick. Kaartjes kosten 10 euro en je moet 21+ zijn.

Amsterdam

Op vrijdag:

Panama: Panama present Global Underground. Dans tot in de kleine uurtjes met Philip Young en Both Cartel. Kaartjes kosten 12.50 en je moet 21+ zijn om binnen te komen.

Escape: Classified. Als je een liefhebber bent van house, latinhouse en eclectic zit je met Classified helemaal goed. Kaartjes kosten 12.50 en je moet minstens 21+ zijn om binnen te komen.

Op zaterdag:

Panama: Lucien Heroes of Housemusic. Haal het maximale uit jezelf en ga los op de legendarische tour van Lucien Foort. Kaartjes kosten 15 euro en je moet 21+ zijn om binnen te komen.

Escape: Framebusters. Dit feest bestaal al 5 jaar, ben jij er al een keertje langs geweest? Kaartjes kosten 15 euro en je moet minstens 21+ zijn.

Utrecht

Op vrijdag:

Tivoli: Tivoli loves Friday. Begin je weekend goed in Tivoli. Kaartjes kosten 4 euro en je moet minstens 18+ zijn om binnen te komen.

Monza: Supah!Dupah! De plek voor de modellen onder ons! Kaartjes kosten 10 euro en je moet 18+ zijn.

Op zaterdag:

Tivoli: PANN. Het leukste feest voor homo’s, hetero’s en lesbo’s! Kaartjes kosten 7,50 en je moet minstens 16+ zijn om binnen te komen!

Monza: Latin Lovers. Vier het nieuwe voorjaar samen met de Latin Lovers en laat de zon de hele avond schijnen! Kaartjes kosten een tientje en je moet minstens 18+ zijn om binnen te komen.

Den Haag

Op vrijdag:

Danzig: Gewoon Gezellig. De naam zegt het eigenlijk al, een gezellige avond met goedkope cocktails! Entree is helemaal gratis en je moet 21+ zijn om binnen te komen.

Paard van Troje: VRIJ! Met Partime Punks. Smaakvolle mix van poppy elctro, rock, 80’s Music en dirty dancing. Entree is gratis en je moet 18+ zijn om binnen te komen.

Op zaterdag:

Danzig: Sluit je weekend af @ Danzig. Entree is gratis alleen moet je 21+ zijn om binnen te komen.

Paard van Troje: Apaert. Break down the barriers between black and white! Kaartjes kosten 8 euro en je moet 18+ zijn om binnen te komen.