Zara heeft natuurlijk onlangs al zijn foto’s vrijgegeven van de zomercollectie, maar nu hebben ze ook de foto’s uitgebracht van de TRF collectie. In tegenstelling tot de normale collectie is de TRF collectie wel leuk!

Op de foto’s van de Zara RRF zomer 2010 collectie zien we alweer het bloemenprintje terug. De lente is nog geen eens begonnen en ik kan echt geen bloemenprintje meer zien. Maar, wat wel redelijk vernieuwend is, is dat Zara vooral de hippie look heeft gebruikt. Zo zien we de bandjes om de hoofden weer en loshangende jurkjes.

Verder zien we ook jumpsuits! Ik zei het al eerder, dit gaat echt helemaal de outfit worden voor de zomer! Behalve die met de bloemenprint, die is echt lelijk. De military look is goed uitgevoerd. De denim shorts met opdruk moet ik echt hebben!

Al met al is dit een hele leuke collectie van Zara TRF. De collectie is nu al te koop in de Zara winkels.