Summer Highway is de nieuwe tassenlijn van Kipling, met de collecties Basic, If en G*rilla Girlz. De tassen hebben felle kleuren en tropische prints, ideaal voor de zomer.

De nieuwe collectie van Kipling heeft een aantal opvallende items, zoals de fluogele tassen met een helderwit accent. Het doet me een beetje denken aan de eighties. Net als de transparante, knalgele schoudertassen, ik zou er alleen geen gênante dingen in stoppen.

Ideaal voor een tropische bestemming of als je daar naartoe wilt wegdromen, zijn de Tropical Sunset tassen. In de supersized strandtas kun je zeker van alles meenemen. Mocht je nog op zoek zijn naar een geschikte reistas en je favoriete kleur is blauw, dan moet je bij Kipling wezen.

Eén ding is zeker, de nieuwe tassen van Kipling brengen een beetje zonneschijn naar je toe.