Accessorize heeft voor deze zomer weer een nieuwe collectie met mooie hebbedingetjes. Ze zijn onderverdeeld in vijf verschillende stijlen, dus je kan eindeloos variëren.

De collectie van Accessorize heeft kenmerken van verschillende landen en bestaat uit, Blue Belle, Harem, Jasmine, Aloha & Maxicana en Belize. Met de collectie is het mogelijk om een gehele outfit samen te stellen en te mixen & matchen.

Met Engeland als inspiratie is de Blue Belle collectie geschikt voor liefhebbers van de kleur blauw. De collectie bestaat uit een gestreept matrozenjurkje, grijze glitter slippers, een sjaal en meerdere accessoires.

De Harem collectie heeft meer Oosterse invloeden, door de Arabische sieraden, de rode en roze kleuren en de luipaardprints. Je vindt er o.a. een paars-roze jurkje, teenslippers, een kleurige sjaal en een tas, zonnebril en oorknopjes met luipaardprint.

De romantische en sprookjesachtige stijl van Jasmin is een collectie naar mijn smaak. De zacht roze en grijze tinten, de rozenpatronen en de parels vermengen zich tot een ware harmonie. De Jasmin collectie heeft een lila lingeriesetje, goudkleurige sandalen, sieraden met rozen en parels, meerdere tassen een olijfgroene zonnebril en een lichtroze muts.

Met de Aloha & Mexicana collectie word je in Hawaiiaanse sferen gebracht. De heldere kleuren en bloementjesmotieven zijn overal aanwezig. Het jurkje en de bikini hebben dezelfde fleurige print en de zonnebrillen, tassen en andere accessoires hebben felle kleuren en bloemenversieringen.

De accessoires van de Belize collectie bestaan voornamelijk uit de kleuren, zwart, roze en groen met heel veel kraaltjes. De bikini, tas, sjaal en kleine portemonnee hebben een bloemenprint en de teenslippers en sieraden zijn versierd met kleurijke kraaltjes.