Laat je inspireren door witte stranden, tropische bloemen en de wilde jungle. Droom weg bij de nieuwe zomer tassen collectie van Brunotti en laat je inner surfchick uitkomen.

Bij het zien van de zomerse collectie wil ik niets liever dan lekker aan het strand liggen met vrienden. De tassen vormen een vrolijke mix van tropische kleurtjes en bloemenprints. Inspiratie is opgedaan door de vormen van de natuur.

Dat inspiratie uit de natuur kwam is ook terug te zien aan de prints op de tassen. Zo komen dieren en planten dessins voorbij, waardoor je je waant in een tropisch paradijs.

Niet alleen kun je kiezen voor leuke tasjes, je kunt nu ook trolleys kopen. Zo ben je zelfs op het vliegveld of onderweg altijd fashionable.

Normaal ben ik niet zo’n fan van Brunotti tassen, maar toen ik de collectie zag heb ik mijn mening moeten bijstellen. Wat een leuke en modieuze tasjes! Ik denk dat ik er maar eentje ga scoren voor de zomer!

De zomerse collectie ligt vanaf februari 2010 in de sportspeciaalzaken. De prijzen variëren van 25 tot 130 euro.