Als je op zoek bent naar een opvallende en toch simpel digitale horloge, dan is het merk Too Late misschien wel iets. In sommige landen is het merk al helemaal hip en nu gaat Too Late het ook proberen in ons kikkerlandje.

De horloges van Too Late zijn simpel, maar toch opvallend. Ze zijn strak vormgeven, gemaakt van siliconen rubber en te koop in verschillende kleuren. Tot nu toe zijn er drie verschillende collecties verkrijgbaar.

In de standaardlijn variëren de kleuren van wit en zwart naar koffie en donkerrood. Er zitten maar liefst 15 verschillende kleurtjes in deze collectie. Maar, de echte eye catchers zitten in de nachtvlinderlijn. Waarom? Omdat al deze klokjes glow in the dark zijn. Zo val je zeker weten op tijdens het dansen in de disco. Speciaal voor de zomer brengt Too Late fluorescerende klokjes uit. Tja, die kleuren moet je maar leuk vinden.


De prijs is minder dan je denkt. Je kunt een klokje van Too Late kopen voor 20 euro. Je krijgt dan je horloge in een klein potje mee.