TopShop Unique showde onlangs zijn nieuwste wintercollectie 2010/2011 tijdens de Londen Fashion Week. Ik heb maar vier woorden voor deze collectie: Uniek is het zeker.

TopShop Unique kwam met een collectie waar ik mijn vraagtekens bij zet. Waarom zet ik hier mijn vraagtekens bij? Omdat de collectie mij het gevoel geeft dat de lieve meisjes van girl scouts zijn getransformeerd tot grote boze wolfjes.

Bijna alle kledingstukken zijn gemaakt van wol, leer en hier en daar bont. Nou, niks mis mee dat is lekker warm in de winter. Alleen de manier waarop alles wordt gecombineerd met elkaar kan niet. Het is gewoon te veel van het goede. Jij moet het kledingstuk dragen en niet andersom.

De tinten die gebruikt zijn voor deze collectie doen het wel goed. Legergroen, donkerbruin en lichtbruin, grijs zwart en blauw. Prima kleuren voor de winter.

De modellen zagen er op ze zachts gezegd nogal apart uit. Niet alleen vallen de handschoenen, hoofddeksels en het haar op, heb je de wenkbrauwen al eens goed bekeken? Laten we maar hopen dat dit niet een trend wordt!

Nee, ik ben geen fan van de TopShop Unique collectie. Toch wel weer jammer, ik hoopte wel op een goede en mooie collectie.