Jouw zomer zal sexy en leuk zijn met de nieuwste zomercollectie van Kani Ladies. Waar het om draait in deze collectie is: glamour, chique en trendy. Bedoeld om je meteen een gevoel van stijl te geven zodra je een kledingstuk aan hebt.

In de Kani Ladies collectie voor aankomende zomer wordt het gevoel van glamour gecreëerd door het gebruik van pailletten op de kledingstukken. Zo zien we dat terug komen op de denimrokjes en op de bikini’s.

Ook is er een Kani Ladies Timeless collectie ontwikkeld. In deze collectie wordt er gebruikt gemaakt van tijdloze prints en diagonale streepjes op kleding. De bekende joggingbroeken van Kani Ladies worden dit keer in een andere stof uitgebracht namelijk velours. Dit is een glanzende stof, waardoor je joggingbroek net even een andere uitstraling krijgt.

Zelf heb ik nog nooit iets gekocht van Kani Ladies. Vooral omdat de kleding absoluut niet mijn stijl is. Naar mijn idee zitten hun broeken totaal niet lekker en de prints die op de shirtjes gebruikt worden zijn ook een beetje verleden tijd. Doe mij maar gewoon een shirtje van H&M.

Wanneer je de Kani Ladies collectie kunt kopen is nog niet bekend.