Vanaf 20 februari ligt de voorjaarscollectie van Sonia Rykiel voor H&M in de winkels. De kleding bevat veel roze en geel voor het ultieme lentegevoel, om die koude natte winter alvast even te vergeten.

De Franse modeontwerpster is door H&M benaderd vanwege haar vrouwelijke stijl van ontwerpen. De voorjaarscollectie bestaat voornamelijk uit kleurrijke wol/ knitwear en accessoires. De kleding is vanaf a.s. zaterdag al verkrijgbaar, dus er hoeft nog maar een paar dagen gewacht te worden.

Sonia Rykiel begon al vroeg in de modewereld, maar raakte zelf aan het ontwerpen op 32 jarige leeftijd. Tijdens haar zwangerschap kon ze niet de geschikte kleding vinden en ging daarom maar zelf aan de slag. Ze werd voornamelijk bekend door haar gebreide truien, waardoor ze de bijnaam ‘ Queen of Knits’ kreeg. Inmiddels heeft ze samen met haar dochter, Nathalie, een modehuis opgestart. Hier ontwerpen ze comfortabele, maar stijlvolle kleding.

De collectie van Sonia Rykiel is verkrijgbaar in de volgende H&M vestigingen:

Amsterdam
Kalvertoren

Den Haag
Wagenstraat 15

Maastricht
WC Mosae Forum

Rotterdam
Beursplein 10

Utrecht
Radboudkwartier 231

Voor meer informatie zie: www.hm.com