Gwen Stefani heeft al een tijdje een kledinglijn. Onlangs showde zij haar collectie voor winter 2010/2011 tijdens de New York Fashion Week.

De No Doubt zangeres heeft een nogal aparte wintercollectie gemaakt. Wat opvalt, is dat Gwen de meeste inspiratie heeft gehaald uit haar eigen stijl en kleding. De collectie moet je een soort rocker glam gevoel geven.

Naar mijn idee slaat Gwen de plank volledig mis. De kleding is weinig vernieuwend en bij veel kledingstukken wordt er een riem gedragen over het bovenlichaam. Daarnaast doet de collectie ook saai aan omdat er weinig kleur is gebruikt. Dit kan ik me wel voorstellen omdat het een wintercollectie is, maar verzin dan een goed detail voor elk kledingstuk.

Nee, ik ben zeker geen fan van de L.A.M.B herfstcollectie. Misschien vinden jullie het iets?