Vandaag was de lancering van de nieuwe T-shirt lijn van Dutchpuppy in de Sting in Den Haag. Dutchpuppy is een foundation opgericht door Bridget Maasland om hiermee mishandeling van honden te stoppen.

Nou, door een beetje kou en sneeuw liet ik me vandaag niet tegenhouden om naar de modeshow van Dutchpuppy’s te gaan. Na wat gedoe met het openbaar vervoer was ik aangekomen bij The Sting in Den Haag.

Eenmaal bij The Sting verliep alles snel en zat ik zo binnen in de persruimte te wachten. Onder het genot van een colaatje zag ik Bridget Maasland interviews geven. Nou moet ik toegeven, wat is zij knap in het echt. Natuurlijk zal ze wel veel make-up op hebben, maar ze zag er goed uit. Niet lang daarna kwamen Jim Bakkum en Thomas Berge aanwandelen. Wat een kleine mannetjes zeg, ik had ze groter verwacht!

De show zou om 1 uur beginnen, maar rond kwart voor 2 had ik nog steeds niets gezien van de collectie. Uiteindelijk, na een uur gewacht te hebben, begon de show. We kregen eerst een filmpje te zien waarin we Bridget zagen langsgaan bij mishandelde honden.

Toen dit filmpje was afgelopen begon de show! De modellen gingen naar beneden met de roltrap, poseerden beneden en kwamen daarna weer omhoog. Ook viel er nog bijna een model toen ze met haar hoge hakken de roltrap weer op moest. Gelukkig viel ze niet helemaal. Al met al duurde de show denk ik ongeveer zo’n vijf minuten. Best kort als je bedenkt dat ik een uur moest wachten.

De shirtjes zijn allemaal best leuk. 10% van de opbrengsten gaat naar de Dutchpuppy foundation. Je kunt ze nu kopen bij bijna alle winkels van The Sting.