Vaak zie je dat celebrities op de eerste rij zitten bij alle modeshow’s. Natuurlijk zullen er vast wel mensen uit zichzelf komen, maar een groot deel wordt betaald om te komen. Wie zou nou het hoogste prijskaartje hebben?

A-list
Op nummer 1 staat Rihanna met ongeveer 100.000 dollar of meer. Met dit bedrag overtreft ze Beyonce, die ‘maar’ 80.000 dollar vangt. De Olsen Twins krijgen ook ieder 80.000 dollar om naar een show te komen.

B-list
Blake Lively krijgt voor het bijwonen van een modeshow 50.000 dollar. Hierna komt Leighton Meester met 40.000 dollar.en ook Hillary Duff krijgt 40.000 dollar per show.

C-list
Ja, de C-list bestaat ook nog. Op de eerste plaats staat Kim Kardashian die 35.000 tot 50.000 krijgt per modeshow. Amanda Bynes krijgt rond de 30.000 dollar en Eliza Dushku krijgt helemaal geen geld, wel wordt haar make-up gratis gedaan.

D-list
Op de eerste plaats staat de oh zo geliefde (ahum) Paris Hilton. Zij krijgt helemaal geen geld om naar een show te komen. Net zoals de cast van The Jersey Shore en de winnaressen van America’s Next Top Model.