Het sportmerk PellePelle komt met zijn nieuwe collectie voor de zomer. De zomercollectie doet het vast goed bij de sportieve meiden.

De kledingstukken uit de PellePelle collectie die bedoeld zijn voor dagelijks gebruik vallen me nogal tegen. Het doet nogal saai en gewoontjes aan. Dat neemt niet weg dat de kleuren die gekozen zijn voor de zomercollectie dan wel weer goed zijn. De outfits zijn allemaal perfect voor een relaxt dagje strand of juist voor een party in de avond.

De sportkleding is wel ietsjes leuker. Nog steeds is het erg gewoon, maar tijdens het sporten is het nou ook weer niet zo’n noodzaak om super hip gekleed te zijn. Kortom prima kleding om in te gaan fitnissen.

De zwemkleding is dan wel weer erg leuk. Voor de bikini’s hebben ze gebruik gemaakt van leuke en opvallende kleurtjes. Ook zijn de topjes echt super schattig. De one-piece bikini is iets minder, maar zeker niet lelijk.

De zomercollectie van PellePelle is al te koop. Wil jij iets hebben? Ga dan langs bij de sportwinkel!