Doe je ogen dicht en beeld je in dat je rijk bent. Waar zou je heen gaan als je al het geld van de wereld hebt? Ik heb een lijstje samengesteld met plekken om bij weg te dromen.

Fiji
Fiji is een land in Oceanië wat bestaat uit ongeveer 322 eilandjes. De Fiji eilanden zijn precies wat je van het paradijs verwacht. Witte stranden en een mooie blauwe zee. De plek om tot rust te komen in een stralend zonnetje met een cocktail in je hand! Niet alleen biedt Fiji prachtige stranden en duiklocaties, je kunt er ook genieten van watervallen en adembenemende uitzichten. Voor mooie plekken en prachtige zonsondergangen moet je zeker naar Fiji.

Cook Eilanden
De Cook eilanden bestaan uit 15 eilandjes en liggen in de buurt van Nieuw-Zeeland. Het hoofdeiland Rarotonga biedt veel verschillende dingen om te doen en te zien. Rij eens om heel het eiland rond of doe mee aan een bergwandeling om te genieten van schitterende uitzichten. Natuurlijk kun je na al die inspanning uitrusten op een mooi wit strand met palmbomen en een azuurblauwe zee.

Malediven
Ten zuidwesten van India liggen de Malediven. Denk aan de Malediven als het laatste paradijs op aarde. De verschillende eilanden bieden je van alles zoals ongerepte jungles, privé stranden die je kunt huren, prachtige duiklocaties en luxe accommodaties. Als je wilt kun je zelfs trouwen op een parelwit strand. Omdat de Malediven een prachtige onderwaterwereld heeft, zijn de meeste activiteiten ook daarop gebaseerd. De perfecte vakantieplek als je een echte waterrat bent. 

Klik hier voor een uitgebreid reisverslag.

Hawaii
Hawaï bestaat uit 132 eilanden, waarvan er alleen zes bezocht kunnen worden. Elk eiland heeft zijn eigen soort landschap dat varieert van een tropisch regenwoud tot een woestijn. Op Hawaï vind je ook de grootste slapende vulkaan van de wereld. Verder kun je de nationale parken zoals de Hawaï Volcanoes National Park en Haleakala park bezoeken. Daarnaast kun je op Hawaï zeldzame vogels en reptielen bekijken en als je geluk hebt kun je voor de kust bultrugwalvissen spotten.

De Seychellen
Dit tropische paradijs ligt in de Indische Oceaan. De Seychellen waren tot twee eeuwen terug nog  niet ontdekt. Hierdoor is de flora en fauna uniek. Op de 115 eilanden vind je witte stranden, ongerept natuur en luxe accommodaties. Zwem met dolfijnen langs de kust of ga duiken en geniet van een prachtige onderwaterwereld. De Seychellen staan namelijk bekend door hun kleurrijke onderwaterwereld.

Foto via Onestop Travel