De meeste onder ons zijn al weer bezig met hun zomervakantie. Misschien ga je wel met een groep vrienden lekker feesten in een ander land. Ik heb een top 5 feestvakantie bestemmingen voor je samengesteld.

Calella
Calella ligt in het zonnige Spanje. De laatste jaren is Calella uitgegroeid tot een populaire badplaats voor jongeren. Je vindt hier volop winkeltjes en er is genoeg keuze uit lekkere restaurantjes en kroegen. Je kunt overdag lekker uitrusten op het strand en ‘s avond los gaan in 1 van de vele discotheken. Ik raad je Calella echt aan als je op vakantie gaat om te feesten, want ik ben hier zelf ook een keer geweest en ik vond het echt heel erg leuk.

Sunny Beach
Sunny Beach ligt in Bulgarije en is een echte hotspot. Je kunt hier lekker zonnen aan de azuurblauwe Zwarte Zee en in de avond tot de kleine uurtjes partyen in 1 van de vele kroegen. Wat ook een voordeel is, is dat Sunny Beach heel erg goedkoop is! Dus ga overdag lekker shoppen en show daarna dan je outfit in 1 van de disco’s.

Playa del Inglés
Playa del Inglés is de hoofdstad van de Canarische Eilanden. De ingrediënten voor een vakantie hier zijn overdag luieren op het strand en ’s avonds los gaan in het opwindende nachtleven. Extraatje voor de shoppers onder ons: Playa del Inglés is in het bezit van drie grote winkelcentrums.

Chersonissos
Chersonissos is de topbestemming van Kreta. Eigenlijk doe je hier hetzelfde als bij de rest, overdag rust je uit op het welbekende Star Beach en ’s avonds ga je uit in 1 van de vele discotheken. Als je ook een beetje avontuur wilt, kun je hier ook gaan bungee-jumpen of van glijbanen razen.

Albufeira
Albufeira ligt in Portugal. Hier schijnt de zon bijna altijd, de stranden zijn mooi en natuurlijk is het uitgaansleven top. Je kunt hier rondslenteren door het oude centrum en genieten van mooie winkeltjes en restaurants. In de avond kun je los gaan op de Strip. Op deze plek bevinden zich namelijk de meeste barretjes en discotheken. Ook kun je een uitstapje maken naar het waterpark Slide Splash.