Single zijn tijdens Valentijn. Je wilt het liever niet, maar er is op het moment gewoon geen liefde in je leven of iets wat daar in de buurt komt. Maar wat moet je nou doen op de beruchte dag?

Ik heb erover nagedacht en om de pijn enigszins wat te verzachten, heb ik wat ideetjes voor jou zodat ook jou Valentijnsdag een leuke dag wordt!

Geen zelfmedelijden

Ga niet thuis in een hoekje zitten huilen omdat je geen date hebt. Er zijn veel mensen die niemand hebben op Valentijnsdag. Denk juist aan de dingen die je wel kunt doen. Je hebt alle vrijheid om te doen wat je wilt!

Kijk  geen romantische programma’s

Wat ook geen goed idee is, is om romantische films te kijken of romantische programma’s. Sla dit over en kijk liever een actiefilm. Luister ook geen radio. Om nou de hele dag naar liefdesliedjes te luisteren, is ook niet iets waarop je zit te wachten.

Verwen jezelf

Ga lekker shoppen en trakteer jezelf op mooie dingen. Zoals een mooie bos rozen, chocola, en mooie lingerie. Ga daarna lekker op de bank een goede film kijken.

Geef een feestje

Heb hebt vast wel vrienden die ook single zijn tijdens Valentijnsdag. Nodig ze uit en geef een feestje bij jou thuis. Koop lekkere drankjes en hapjes en ga daarna de stad in. Misschien scoor je toch nog een date.

Stuur valentijnskaartjes

Stuur kaartjes naar bijvoorbeeld je oma, ouders of vriendinnen. Grote kans dat je dan toch nog een kaartje terug krijgt.

Dit waren wat tips om Valentijnsdag te overleven. Werkt het allemaal niet zo? Geen zorgen, Valentijnsdag is allang niet meer wat het was. Het is nu meer een dag wat heel commercieel is gemaakt. Je bespaart nu lekker geld uit door geen dure cadeaus  te kopen voor een date!