Het Engelse modeketen Topshop werkt vaak samen met designers. Zo is er voor aankomende zomer samengewerkt met Jonathan Saunders. Hiermee maakt Topshop het dus mogelijk om een designer kledingstuk te kopen voor een redelijk zacht prijsje.

Normaal zijn de collecties van Jonathan Saunders erg kleurrijk en vrolijk, maar voor de collectie voor Topshop heeft hij besloten het over een andere boeg te gooien. Zoals hij het zelf zegt: “Mijn collectie voor Topshop is geïnspireerd door sport en werkkleding. Het is hierdoor dan ook perfect draagbaar voor stadsbewoners.”

De nieuwe collectie ligt rond 22 januari in de winkels van Topshop. Ook kun je terecht bij de webshop. Er zijn nog maar een paar foto’s beschikbaar, maar ik ben niet laaiend enthousiast. Het doet nogal saai aan, maar misschien is de rest van de collectie wel heel leuk.