Lowlands 2010 zal dit jaar plaatsvinden op 20 tot en met 22 augustus. Lowlands staat bekend als 1 van de grootste festivals in Nederland en vindt altijd plaats in Biddinghuizen Flevoland.

Zelf ben ik ook een fan van Lowlands. De variatie aan artiesten is geweldig. Het ene moment sta je te dansen bij Lilly Allen en daarna sta je te springen bij The Prodigy. Met de sfeer die op LowLands hangt kan er bijna niets  fout gaan. Iedereen is elkaars vriend. Lowlands is gewoon drie dagen helemaal los gaan op je favoriete muziek met vrienden.

In de verschillende kraampjes op het Lowlands terrein kun je lekker eten halen of een T-shirt scoren van een bandje. Als je heel moe bent kun je altijd even uitrusten in de bioscoop om de nieuwste films te bekijken. Een beter idee is om gewoon alles op je af te laten komen en zo veel mogelijk te genieten van alles.

Lowlands kaarten zijn te koop vanaf 21 februari. Kan je niet tot zo lang wachten? 20 februari komt er in het Paard van Troje in Den Haag een LLaunch. Tijdens deze LLaunch treden de favoriete bands van het afgelopen jaar op. Daarnaast kun je ook genieten van komedie acts en literatuur voorstellingen. Om het nog perfecter te maken kun je die avond de allereerste kaartjes voor Lowlands kopen!