Kipling trakteert ons voor aankomende lente op een leren tassencollectie. De pastelkleurige tasjes speciaal zijn bedoeld voor de spontane meiden onder ons.

Als je een zwak hebt voor designertassen dan ben je zeker weten fan van de kipling collectie. Het doel van Kipling was namelijk om een budgetvriendelijke collectie te ontwerpen. De leren tassen komen in veel verschillende maten en vormen voor.

De kleuren zijn allemaal pasteltinten zoals roze, zacht groen en geel. Goed te combineren dus met de zomerkleding. Als extraatje heeft Kipling ook armbanden en sleutelhangers ontworpen. Zo kun je je leren tasje een laatste finishing touch geven.

Ik vind de roze tasjes allemaal heel erg leuk. Voor mijn gevoel heeft Kipling de collectie precies goed ontworpen. Het is nog niet bekend wanneer de collectie te koop is.