Jessica Simpson heeft sinds een tijdje haar imperium uitgebreid met een kledinglijn. Onlangs is bekend gemaakt dat ze nu ook spijkerbroeken heeft ontworpen voor de Jessica Simspon collectie.

De naam van de jeans collectie heet Jessica Simpsons Jeanswear Collectie. Wat de collectie precies moet uistralen is toegankelijkheid gemixt met tijdloosheid. Niet alleen zullen er spijkerbroeken worden ontworpen ook rokjes, shirtjes en jasjes worden niet vergeten.

Wat Jessica Simspon zelf zei over haar nieuwe jeans collectie: “We hebben geweldige topjes en schattige boyfriend blazers en jasjes om je look compleet te maken.”

De Jessica Simspon Jeasnwear collectie zal ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd worden door Jones Apparel Group en de Camuto Groep.  Of de collectie ook te koop wordt aangeboden in Nederland is nog bekend, maar eerlijk gezegd denk ik het niet. Gelukkig kan je altijd nog online shoppen.