De nieuwe zomer collectie van Dolcis is weer te koop. Wat mij opvalt, is dat je met sommige schoenen uit de collectie zeker de aandacht trekt. Speciaal voor jou beschrijf ik een aantal schoenen van de zomer collectie.

Normaal ben ik niet zo’n fan van Dolcis en de nieuwe zomer collectie bewijst voor mij waarom ook alweer. Op het eerste gezicht valt me op dat er veel (nep) slangenleer wordt gebruikt en dit komt dan ook in verschillende kleuren voorbij. Ik ben niet zo’n fan van slangenleer en al helemaal niet als het paarse slangenleer is. Je moet het maar leuk vinden.

Wanneer ik de foto’s verder bekijk valt me op dat ook hier weer de sleehak domineert. Zo nu en dan komen er riempjes en gespjes voorbij en hier en daar worden er streepjes gebruikt. Ook de sportieve schoenen laten me een beetje in de steek. Ze zien er namelijk nogal saai uit doordat ze uitgevoerd zijn in 1 kleur.

Persoonlijk vind ik de Dolcis collectie niet zo mooi, maar misschien vinden jullie het wat?