Miss Sporty komt met een nieuwe foundation die speciaal is ontwikkeld voor de beauty queens onder ons. Je huid krijgt een gezonde boost en straalt helemaal zodat jij opvalt bij die ene leuke jongen.

De nieuwe foundation luistert naar de naam Light Energy Radiant Look. De foundation belooft naast het mooier maken van de huid de huid ook te verzorgen. Door een mix van vitamines A, C en E en mineralen wordt de huid zacht en soepel. Een extra voordeel is dat de foundation belooft niet af te geven en dat het stralende effect urenlang blijft zitten.

Persoonlijk ben ik niet zo heel erg van de foundations. Eigenlijk gebruik ik het alleen als me huid er echt slecht uitziet. Maar als ik zo naar het plaatje kijk en denk aan wat de foundation belooft te doen raak ik toch wel nieuwsgierig. Misschien stap ik nu toch over.

De nieuwe foundation van Miss Sporty is te koop vanaf maart 2010 bij de drogist en komt uit in drie verschillende kleuren voor een prijs van 4 euro.