Vaak ben je zo gewend aan elkaar dat je geen moeite meer doet voor elkaar. Toch zorgt dit voor veel ergernissen. Ik heb een top 5 samengesteld van echte killers in een relatie.

Vreemdgaan
Vreemdgaan kan gewoon echt niet in een relatie. Als je de behoefte hebt om met een ander te gaan kan je het beter uitmaken.

Nare Luchtjes
Dat je aan elkaar went in een relatie is normaal, maar dit is geen excuus om vieze scheten en boeren te laten in elkaars bijzijn. Kom op dat is nou niet bepaald aantrekkelijk, als jij al schetend op de bank zit.

Jaloezie
Claim je hem onwijs en word je al boos als je hem met een ander ziet praten? Dit geeft hem een heel benauwend gevoel. Hierdoor wilt hij het sneller uitmaken.

Sleur
De sleur ontstaat meestal als je al een tijde met elkaar gaat. Vroeger leek alles spannender en leuker. Tijd om dit te veranderen! Doe nieuwe dingen en verras hem met cadeautjes of met sexy lingerie. Wees spontaan!

Langs elkaar heen leven
Het is goed dat jullie beide blijven doen wat jullie willen doen, maar je moet ook tijd maken voor elkaar. Vraag naar wat hij heeft meegemaakt en toon interesse in hem.