Retro, zachte kleuren gecombineerd met knallende accenten. Dit zijn de woorden die de WE collectie voor lente/zomer 2010 omschrijven.
De WE lente/zomer 2010 collectie is onderverdeeld in drie verschillende categorieën. Speciaal voor jou vertel ik over elke categorie wat!

Momentum

Rechte lijnen, scherpe vouwen en grafische verassingen. De momentum collectie bestaat uit eendelige kledingstukken zoals jumpsuits, broeken met een laaghangend kruis en jurkjes met een grafische print. De kleuren zwart en wit domineren de lente/zomer collectie.

New Renaissance

Elegant, verfijnt en vrouwelijk. De verleidelijke werking van transparante stoffen, strikjes en ruches komen tot uiting in de collectie New Renaissance. Vrouwelijke blouses, strapless jurkjes en vesten tot net boven de knie. Zachte tinten en laagjes voeren de boventoon.

Survival

Stoffen zoals fijne katoen en rijke vintagedetails worden met elkaar gecombineerd in de Survival collectie. Fadded blauwe denims, jumpsuits combineren goed met de boyfriend blazers en vintage details. Of te wel een lijn voor meisjes met lef!

Sketch

Creatief dat is waar het omdraait in deze collectie. Nonchalante silhouetten met een speelse twist. Nieuwe en digitale prints voegen een gevoel van moderne kunst toe. Hoogtepunt van deze collectie zijn de harembroeken.