Kipling brengt een nieuwe collectie tassen uit. Normaal vind ik Kipling tassen niet zo leuk, maar ditmaal hebben ze me aangenaam verrast met de nieuwe collectie.

De nieuwe collectie van Kipling is onderverdeeld in drie verschillende stijlen: 7 Nations Glam, Rock Heaven en Vintage Leather.

7 Nations Glam

Als je denk dat legerstijl niet glamour kan zijn, heb je het fout. 7 Nations Glam zorgt voor een combinatie van strakke lijnen van militairy uniformen met een fashion look. Upgrade je tas nog meer door de Soldier Monkey eraan te hangen. Ik vind de collectie van 7 Nations Glam iets minder. Zou jij wat kopen?

Rock Heaven

Rock Heaven is helemaal terug. Dit keer ook met nieuwe kleuren waaronder Sparkling Black en Sparkling Cream. Deze lijn is een combinatie van glitter rock ‘n’ roll met militairy chic. Van deze Rock Heaven collectie ben ik wel helemaal fan! Ik zie mezelf al helemaal lopen met deze tasjes.

Vintage Leather

Als je van boho-chic stijl houdt is de collectie van Vintage Leather zeker wat voor jou. De tasjes gaan perfect samen met je ripped washed jeand en ruitjesblouse. Ook hebben de tasjes een upgrade gekregen door het gebruik van studs.

Kortom Kilping heeft voor iedere stijl wel een passende tas. Of zoals het merk het zelf zegt: “Any mission is possible for the Kipling Soldier.”