Online shoppen, heerlijk vind ik het. Je kledingkast aanvullen gewoon vanuit je luie stoel. Vaak heb ik ook geen zin om alleen de stad in te gaan als er niemand mee kan. Gelukkig is daar nu een oplossing voor.

Online shoppen! Bijna iedereen shopt tegenwoordig online, maar vaak krijg ik de vraag waar ik online shop. Daarom heb ik mijn top 5 favoriete online shops op een rijtje gezet.

H&M

De helft van mijn kledingkast komt van de H&M. Vaak vind ik de H&M winkels druk en een zooitje. Dus eigenlijk komt de online shop mij erg goed uit. Ik vind dat er een ruim aanbod is en het bestellen gaat ook heel gemakkelijk. Nog een extraatje, als je lid bent van de H&M krijg je kortingscodes en mag je zo nu en dan kleding bestellen nog voor het in de winkel ligt!

Asos

De online shop van Asos is wat minder duidelijk. Wel hebben ze een ruim aanbod aan kleding. Soms is het ietwat moeilijk om iets te bestellen omdat de maten in het Engels zijn, maar met behulp van de Size Guide kom je er vaak wel uit. Je moet wel aangemeld zijn als lid op de site om kleding te kunnen bestellen.

New Look

Een duidelijke en leuke online shop. Ik vind de kleding die ze hier verkopen altijd erg leuk. Schoenen heb ik hier nog nooit gekocht, maar dat komt omdat mijn voeten vaak niet passen in de Engelse schoentjes. Ook bij New Look moet je aangemeld zijn om dingen te kunnen bestelen. Dit is overigens snel gebeurd.

American Apparel

Je houdt ervan of niet. Persoonlijk vind ik ook dat sommige kledingstukken van American Apparel wel wat minder over the top mogen af en toe. Maar soms vind je er echt iets heel leuks tussen. Bestellen gaat ook makkelijk, je moet natuurlijk wel even wachten tot je alles binnen hebt, want het komt natuurlijk wel uit het buitenland.

Topshop

Toen ik ooit in Dublin een TopShop tegen kwam was ik op slag verliefd. Gelukkig is er ook een online shop. Ik vind het een duidelijke en handige site. Ook hier moet je lid zijn om kleding te kunnen bestellen. Let er wel op dat de prijzen niet in euro’s zijn maar in ponden. Ook komt er nog een extra 5 pond bij als verzendkosten.