Ik krijg vaak de vraag waar ik dat ene kledingstuk nou heb gekocht of hoe ik aan die leuke schoenen kom. Ik ga natuurlijk niet al mijn geheimen verklappen maar ik geef 5 van mijn favoriete winkels weg!

H&M

Wie kent de H&M nou niet? Ik shop hier eigenlijk het meest van allemaal. Alles wat ik leuk vind van schoenen tot een rokje of een broek. De meeste kleding in mijn bezit komt ook van de H&M. Het is betaalbaar en het zit gewoon altijd goed bij mij. De winkels mogen dan af en toe wat rommelig zijn maar als ware shopper kijk ik daar overheen. Zo haal ik altijd overal de leukste dingetjes vandaan.

Pieces

Voor een mooie riem of een nieuwe legging ga ik eigenlijk altijd naar Pieces. Dit merk wordt overigens ook verkocht bij de Vero Moda. De winkels zijn overzichtelijk ingericht en ik vind het niet onwijs duur.

Zara

Dit Spaanse merk heeft ook een plekje in me hart. Leuke draagbare kleding. Soms passen de broeken me niet helemaal perfect, maar zo af en toe zit er toch een mooie broek tussen. Leuke schoenen hebben ze hier ook, met een hoge hak of juist flatjes. Wat je ook zoekt qua kleding of schoenen bij de Zara slaag je.

Vero Moda

Hier kom ik wel minder vaak dan bij de andere winkels, maar als ik hier ben slaag ik altijd wel. Voor jeans en broeken ga ik vaak hier heen. Alleen vind ik wel dat alle shirtjes en truitjes onwijs op elkaar lijken. Echt veel variatie is er niet. Dus ik kom er eigenlijk echt alleen voor broeken.

Van Haren

De laatste tijd is Van Haren leukere schoenen gaan maken en dat voor een heel zacht prijsje. Ik heb wel wat schoenen van dit merk in mijn kast staan. Ik ben vooral fan van de merken LimeLight en Graceland. Zij richten zich meer op de jongere meisjes precies waar ik in val!