Wanneer je een badkamer wilt inrichten in jouw nieuwe woning of juist je badkamer wilt renoveren, is het natuurlijk belangrijk dat de badkamer aan al jouw wensen voldoet. Dit moet immers jouw of jullie droombadkamer worden. Voorheen was een badkamer vooral functioneel ingericht. Tegenwoordig wil je een heus spa moment creëren in jouw eigen woning. Dit spa moment creëer je door verschillende elementen in jouw badkamer die een bepaald gevoel van luxe en rust moeten overbrengen. In dit artikel vertellen we je daarom hoe je jouw droombadkamer uitkiest.

Trendy patronen

Tegenwoordig zijn trendy badkamers van Grando niet meer weg te denken. Denk hierbij aan een trendy tegelpatroon van langwerpige tegels in een mooie kleur. Bij een badkamer zul je al snel denken aan aardige tinten en rustige kleuren, maar het kan juist ook een erg mooi effect geven als je wel voor kleur kiest in je badkamer. Zo kun je bijvoorbeeld een wand met langwerpige oud roze of turquoise tegels laten betegelen. Deze langwerpige tegels kun je in verschillende patronen laten betegelen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een visgraatpatroon, hexagoon, keperverband of diagonaal. Al deze patronen zullen voor een verschillend en speels effect zorgen in jouw droombadkamer. 

Landelijk sanitair

Daarnaast is het ook mogelijk om juist een landelijke sfeer in badkamers te creëren. Dit doe je door natuurlijke en robuuste materialen te gebruiken, zoals natuursteen en hout. Door een combinatie van deze materialen te gebruiken zal er een warme en rustige uitstraling in jouw badkamer ontstaan waar je helemaal tot rust kunt komen. Verder zal de badkamer voornamelijk uit aardetinten en zandkleuren bestaan, maar ook een pastelkleur hier en daar zal zeker niet misstaan in deze badkamer. 

Eén en al luxe

Bovendien kun je ook kiezen voor een enorm luxe badkamer om jouw ultieme spa moment te creëren. Dit doe je door voornamelijk lichte kleuren te kiezen als het gaat om sanitair in combinatie met grote marmeren tegels. Een glazen douchewand maakt jouw luxe badkamer helemaal af. Verder kun je gebruik maken van nisjes, zodat je genoeg opbergruimte hebt voor je spullen. Daarnaast geeft dit ook nog eens een erg mooi en luxe effect. 

Kortom, jouw droombadkamer kan helemaal ingericht worden naar jouw wensen en niets is te gek. Zo kun je kiezen voor een trendy badkamer met een kleurrijke wand tegels in een specifiek patroon. Ook is het mogelijk om je badkamer landelijk in te richten door gebruik te maken van natuurlijke en robuuste materialen. Of ga jij toch liever voor een luxe badkamer met marmer en een glazen douchewand?