Wanneer je relatie in een sleur zit, kan het voorkomen dat je eens wat nieuws wilt proberen. Hierdoor zoek je de spanning immers weer op en kun je elkaar op een andere manier leren kennen. Verschillende seksuele hulpmiddelen kunnen jullie helpen om deze spanning weer te vinden en te ervaren. Tegenwoordig zijn er veel seksuele hulpmiddelen te koop. Dit is natuurlijk fijn, aangezien er voor ieder wat wils is. Tegelijkertijd maakt dit de zoektocht naar het juiste seksuele hulpmiddel voor jullie des te moeilijker. In dit artikel zullen we dan ook een aantal seksuele hulpmiddelen behandelen, waardoor je er meer over weet en uiteindelijk een betere keuze kunt maken. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

Voor vrouwen

Ten eerste is het belangrijk om te vermelden dat er zowel seksuele hulpmiddelen zijn voor vrouwen, mannen als voor koppels. Voor vrouwen zijn vibrator’s, dildo’s en vibrerende eitjes erg populair. Een vibrator is er natuurlijk in verschillende soorten en maten, zoals een clitoris vibrator, een G-spot vibrator en een tarzan vibrator. Hetzelfde geldt voor dildo’s, zo kun je kiezen voor een siliconen dildo, een dubbele dildo of juist een glazen dildo. Iedere variant heeft verschillende voordelen. Vibrerende eitjes breng je vaginaal in en beschikken over een afstandsbediening met verschillende functies. Hierdoor kun je exact de functie uitkiezen die jij fijn vindt. Je kunt de afstandsbediening natuurlijk ook aan je partner geven om het extra spannend te maken. Deze seksuele hulpmiddelen kun je gemakkelijk kopen bij een sexshop amsterdam.

Voor koppels

Zoals genoemd zijn er dus ook seksuele hulpmiddelen voor koppels. Dit kan jullie voorspel zeker naar een hoger niveau tillen. Er zijn hierin speeltjes beschikbaar voor man en vrouw, vrouw en vrouw, en man en man. Sinds kort zijn er ook app speeltjes op de markt waarbij jullie helemaal zelf kunnen bepalen wie de touwtjes in handen heeft. Jullie seksleven zal nog opwindender worden met een app speeltje. Dit kan natuurlijk in de slaapkamer worden gebruikt wanneer jullie samen zijn, maar daarnaast is het door middel van de app ook op afstand te bedienen. Dit is bijvoorbeeld uiteraard geschikt voor een langeafstandsrelatie. Het is hierbij begrijpelijk dat je elkaar voor een langere tijd niet ziet, maar wel een seksuele connectie wilt voelen. Dit kan dan ook perfect met een app speeltje voor koppels van Newside

Kortom, er zijn enorm veel verschillende seksuele hulpmiddelen beschikbaar. Zo kun je kiezen voor een welbekende vibrator of juist voor een hightech speeltje met een app.