Droom jij al van lange zomeravonden, stranddagen en terrasjes in de zon? In de zomer kan het allemaal. Nog fijner is het als in de zomer ook nog eens de zon schijnt en de temperaturen oplopen. Naast zonnebrand is een zonnebril dan ook een onmisbaar item. Een zonnebril is niet alleen handig om jouw ogen tegen de zon te beschermen, maar hij beschermt jou ook tegen schadelijke UV-straling. Daarnaast kan het ook nog eens hét item zijn om jouw outfit compleet te maken.

Zonnebrillen in alle vormen en maten

Zonnebrillen heb je in alle vormen en maten. Er zijn modellen voor kinderen, heren en je hebt een grote variëteit aan zonnebrillen dames. En dat is fijn, want als vrouw snap je als geen ander hoe prettig het is om een zonnebril te hebben die matcht met je outfit. Ga jij voor een oversized model waardoor je net een filmster lijkt of hou je het bescheiden? Oversized zonnebrillen worden graag door vrouwen gedragen. In combinatie met een mooie zonnehoed, een sjaal of een net jurkje straal je klasse uit. Een zonnebril geeft je net dat beetje extra. Naast de grootte van de zonnebril heb je de keuze uit een tal van verschillende kleuren, zo kun je kiezen voor een zwarte zonnebril, bruine zonnebril of een zonnebril met een patroontje. Ook heb je zonnebrillen die gemaakt zijn van titanium, zo straal je direct extra elegantie uit.

Zonnebrillen van bekende merken

Een van de meeste bekende zonnebrillen is de Ray-Ban. Naast dit merk heb je nog tal van andere bekende merken. Zo heb je zonnebrillen van Tom Ford (speciaal voor mannen), zonnebrillen van Dolce & Cabana of Ralph Lauren of Prada. En wat dacht je van een Gucci zonnebril? De zonnebrillen van Gucci zijn extravagant en stijlvol. Niet zo gek, als je bedenkt dat het merk uit Italië komt. Er is een groot aanbod aan Gucci zonnebrillen. In de meeste gevallen zijn de zonnebrillen groot qua formaat en hebben ze unieke details. Denk bijvoorbeeld aan een retro model met een titanium frame of een oversized model met gouden brillenpoten. Ook het logo van Gucci zit altijd op de zonnebril verwerkt. Het logo van Gucci zit vaak op de brillenpoot verwerkt, zo kan iedereen zien dat je een Gucci zonnebril draagt. Welk merk en model zonnebril je ook kiest, in de zomer mag een zonnebril echt niet ontbreken.