Ben jij benieuwd welke banen in 2021 het meest populair zijn? Wij zochten uit wat meiden echt leuke banen vinden. Niet voor iedere baan is een opleiding vereist. Wel is het zeker aan te raden om aan je skills te werken als je een van de drie populairste banen wilt. Via
dit domein kun je diverse cursussen en trainingen vinden om jouw vaardigheden naar the next level te brengen. Lees snel verder en ontdek wat de drie meest populaire banen in 2021 zijn.

Online ondernemer

Online ondernemer is het meest populaire beroep. Er ligt namelijk een complete wereld voor je open. Je kunt via het internet namelijk iedereen ter wereld bereiken. Maar wat houdt online ondernemerschap precies in? Online ondernemers bieden online een dienst aan. Dit kan teksten schrijven zijn, maar ook het bouwen van websites, coaching of een dienst als virtual assistent. Online ondernemers kunnen echter ook producten aanbieden via een webshop. En dit kunnen weer allerlei soorten webshops zijn. Van kleding tot thee en van wandelartikelen tot veiligheidssloten, er zijn veel online ondernemers die een eigen webshop hebben. Veel meiden dromen er dan ook van om online ondernemer te worden.

Influencer

Wanneer je influencer bent, ben je eigenlijk ook online ondernemer. Maar wat doet een influencer precies? Misschien ken je Mascha Feoktistova van Beautygloss wel. Zij is het typische voorbeeld van een influencer. Een influencer promoot ook wel tegen betaling producten of levert diensten. Deze producten worden gepromoot op social media. Zo heeft Mascha een beautyblog en prijst ze regelmatig shampoo’s en make-up van verschillende merken aan. Wanneer je als influencer werkt, moet je wel een groot bereik hebben op social media. Je bent anders niet interessant voor bedrijven. Bij social media kun je vooral denken aan Instagram, Facebook en Pinterest. Werk je als influencer, dan heb je veel vrijheid. Net als andere ondernemers bepaal je zelf wanneer je werkt. Ook zal je wanneer je een groot social media account hebt ook goed kunnen verdienen aan influencen.

Leidinggevende

Ook leidinggevende is een populaire baan. Steeds meer vrouwen hebben een positie als leidinggevende. Wanneer je leidinggevende bent, heb je een grote verantwoordelijkheid. Zo heeft onderzoek uitgewezen dat mensen met een leidinggevende functie zeer tevreden zijn over hun baan. Zou jij ook wel leidinggevende willen worden? Dan is het wel aan te raden hier een opleiding voor te volgen, zodat je over de juiste kennis en vaardigheden beschikt.
Bekijk eens NCOI’s LinkedIn voor meer informatie over opleidingen en trainingen.

Welke populaire baan van 2021 spreekt jou het meest aan?